I Know It Doesn't Show But It's Time To Let You Know

Städa, tvätta och diskat är vad jag gjort idag. Visst låter det skit kul?
Sånt man måste göra men uschan va man vill göra nått roligare. Och så finns det folk som vill vara hemmafruar :O Hur orkar man?
Ska snart ner och hämta all tvätt, jag gillar inte riktigt att gå i den mörka korridoren nere i källaren måste jag säga. Lite läskigt är det allt. Dessutom är lampan i torkrummet trasig med!
Hoppas att jag överlever. Jag får skynda mig utavbara helvete.

Imorn ska jag in till Linköping för att träffa Sara, Elin och Emma.
Ska bli jägarns kul, visserligen träffade jag Elin o Emma i helgen. Men Sara har jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Illa som fan. Fast träffa dom alla i nyktertillstånd var ännu längre sen.

Bäst att gå ner och hämta tvätten nu.
Skriver jag inget mer i veckan har jag kanske dött.

Dagens Låt;
The Hellacopters - Hopeless Case Of A Kid In Denial

Get down, take cover now

Har lite mer energi idag, dock inte så mycket mer men ändå. Ska försöka skriva ett längre inlägg idag iallafall.
Helgen var otroligt bra, men bra väder stund vis. Fredagen regnade det lite på kvällen, har jag sett på bilderna från Bullets spelning. Hela dagen på lördagen var det soligt och gött, men framåt kvällen öppnade sig fan i mig himlen och det vräkte ner vatten! Som vanligt har jag inte med mig regnkläder. Har jag aldrig haft med mig på festival och det här var ju inget undantag. Frös verkligen som en hund framåt natten så tack Lotta & Micke för att ni ville åka hem på natten :)

Lördags morgonen var ju väldig ovärd kan jag lova. Vet inte hur mycket klockan var men vaknade och mådde så jävla illa. Försökte ta mig ut ur tältet för att spy. Men förgäves!
Elins tält har så fruktansvärt många dragkedjor, och dom som var ovanför mitt huvud hade lås på sig. Märkte jag allt, samtidigt kände jag att halva munnen fylldes med ja ni kan ju säkert förstå av vaddå. Så jag fick kasta mig runt ner mot fotändan, fortfarande med allt spy i munnen. Letade och letade i panik efter den förbannade jävla dragkedjan. Hittade den såklart inte och munnen fylldes på med mer och jag kom inte ut ur tältet. Spydde precis innanför öppningen i tältet. Då kunde jag minnsan hitta öppningen som var längstbort från min sida gömd bakom väskor, Elin Och Elias fötter. Elin vaknade ju såklart och tydligen så förstog hon vad jag hade gjort och sa "carro har du spytt i tältet?" jag fick ur mig ett "mm" och fick till svar "jag är för trött för att bli arg". Så jag gick ut ur tältet barfota i mina alldeles nya strumpot och ramlade såklart på röven, tänkte fan va ska jag få bort spyan med? Så tändes det en glödlampa i mitt stackars ansträngda och bulltande huvud att jag kunde försöka hitta ett plastglas från dagen innan. Som tur var hade dom inte hunnit städa under partytältet så jag hittade ett halvtrasigt glas, så det var bara att börja ösa. Men det rä ju inte lätt att få bort allt så, och eftersom mina strumpor redan var leriga till max kom jag på den geniala ideén att torka upp resten med dom. Det funkade alldeles utmärkt och det lucktade inte spya där inne alls efteråt. Och Elin var inte arg på mig alls, inte som hon sa till mig iallafall :P
Resten av morgon vaknade jag med gämna mellanrum och fick luta mig ut ur tältet och spy galla.
Hej och välkomna till min trevliga värld!
Resten fick ju roa sig åt min berättelse när alla hade vaknat och skit.

Festivalens ord blev; Rövpung, Ollonboll och Hora.
Allt på grund av att Viktor och gänget åkte till Finspång för att gå till bolaget och köpa dricka i princip. Men var borta i 3 fucking jävla timmar. Misären var hög för min, Elin och Emmas del.

I år såg jag iallafall 2 mer band än förra året och med det menas alltså 3 band.
Bullet, Kalle Bah och Mustasch. Missade Zombiekrig som jag gärna hade velat se.. Men men såg ju två band som jag från början inte hade tänkt att kolla på, och dom var mycket bättre än jag någonsin hade vågat hoppats på.
Nu orkar jag inte skirva mer. Hoppas att detta inlägg kan roa eller äckla nån där ute.






Dagens Låt;
Mustasch - Down In Black

I´ve Got Reminders On The Floor, IRS On The Phone

Kom hem från Skogsröjet i natt skönt att få sova i värmen och i en skön säng. Kommer inte orka skriva så mycket idag utan skriver ett längre imorn. Men kul som fan har det varit iallafall.
Slänger nog upp ett par bilder imorn med.

Nu ska jag kurera mig i soffan med cola, må skit och bara finnas till..

Dagens Låt;
The Bones - Home Swing Hell

DA DA DA DA

Duschat, betalat räkningar och fyllt i papper till försäkringskassan är vad jag har gjort än så länge idag. Nu blir det till att käka lite frukost och sen packa ihop lite smutstvätt, göra sig i ordning och åka till Mantorp. Ska förbi jobbet och få 2 papper på skrivna och sen kommer min moder och hämtar upp mig där efter hon slutat jobbet. Då blir det hem till dom för att tvätta. Fanns ju inga tvätttider här i huset förens nästa vecka o så jävla länge kan jag inte vänta, har knappt nått rent alls. Ska passa på och fixa biljetter till Skogsröjet hos dom med.

Aja jag kanske uppdaterar igen senare.


I'm Never Bored, When I'm Killing For The Lord

Ahe det här med att hålla igång bloggandet går ju sådär alltså. För det mesta funderar jag på att skriva, men sen brukar det inte bli så frö jag vet inte vad ja ska skriva. Kanke lika bra det? Borde egentligen avvekla detta tror ja, men det känns ju lite tråkigt det med. Vet ju aldrig när jag får lust att skriva nått. Som typ nu, men det beror mest på att jag haft fullt upp idag och sen helt plötsligt hade jag ingen och prata skit med längre. Så har laddat upp lite bilder på fajsbajs men det gick ju undan. Har blivit så jävla dålig på att ta kort. Så där har jag nått mer som jag måste ta tag i. Är ju riktigt kul att sitta och titta på gamla bilder.

Iallafall till dagens göra;
Började med att kliva upp 08.50 tidigt när man inte ska jobba, men skulle på nått jävla grupp möte på Arbetsförnedringen. (som jag dessutom kom försent till) Sen springa runt för att försöka hitta nya skosnören, men ingen affär hade ju några längre än 150 cm så det fick duga. Ner till stationen bli jagad av getingar, byta skosnören vänta på Lotta och möta upp Malin och lilleplutt Lo :D Så jäkla kul att dom kom och hälsade på, har inte sett dom sen i vintras så det var fasen i mig på tiden nu. Upp till stan igen sen för Malin skulle köpa tobak till Johan, få tag på Jossan. Hem till Hageby med alla underbara männsikor, köpa nått käk på mattorget. Hem tillmig för att käka, kaffedrickande och massa prat, jätte trevlig dag måste jag säga :D
Och du Malin vi måste försöka ses oftare!!
Vid 17 tiden blev det bussen ner till stationen för att säga hejdå till Malin o Lo. Sen satt jag och Jossan och väntade på Spårvagnen och då började jag tjöta om en stor förvirring som råder i min stackars hjärna angående en person.
JA jag blir verkligen mer och mer förvirrad för varje gång jag träffar'n. Nog om det för det är inget att skriva om här inte. Såg från spårvagnen några bekanta nyllen och hoppade av vid södertull för att bege mig dit, dock hände det inte så mycket där så stog och snackade ett tag innan jag fick gå i väg till bussen. Och nu så sitter jag här utan nått att göra. Kanske skulle diska men det är ju så tråkigt, sparar det tills imorn.
Det var iallafall min dag så här långt, och om jag ska erkänna tror jag inte det kommer inträffa nått spännande nu på kvällskvisten. Så hejdå nästa uppdatering kommer när den kommer helt enkelt!

Dagens Låt;

Cricle Jerks - Killing For Jesus


Oh baby your looking hot, I want you baby, what you got

Äntligen brjar jag bli frisk igen. Bara slemet och min snoriga näsa som ska besegras nu. Är som när man spelade super Mario när man var liten. NU är det bara bossen kvar haha. Dock kommer jag alltid gilla super mario spelen. Fast nu kom jag in på vilovägar! Iallafall nu mår jag tillräckligt bra för att kunna jobba imorn. Så jjääävla skönt! Det är ju något typsikt att man ska bli sjuk när man har fått jobb en hel vecka till. Så kan man bara jobba 2 av dom dagarna. Men vet ni vad? Jag har inte tagit ett enda ciggarett bloss sen i måndagskväll!
Det tycker jag är jävligt duktigt. Får se hur det går idag, börjar känna suget ordentligt nu. Förhoppningsvis kanske jag kan hålla mig tills imorn iallafall.
Då blire ju Spelning på Blå huset med, ska bli så jävla kul :D Känns underbart att Club Peking börjar med spelningar igen nu, var ju ett bra tag sen nu måste jag säga. Kommer ju inte bli samma sak som i den gamla peking lokalen. Men det kanske kommer bli minst lika bra iallafall. Jag hoppas!

Måste köpa biljett till skogsröjet i nästa vecka med, det är ju för fan nästa helg. Så hög tid att börja planera nu!
Men med tanke på vilka man antagligen kommer ha sällskap dit med, är det väl sånt som planeras dagen innan möjligtvis. Nej nu kanske jag överdrev lite. Förlåt om ni nu läser detta. :P

Har tappat mina läsare med efter det långa uppehållet jag hade.
Men jag tycker jag la in ett ganska stark inlägg igår. Tyvärr är det ju inte så många som läser så spelar la ingen roll om jag skrev det eller inte. Men jag slapp gå runt och ha tankarna för mig själv.

Thats everything for now!

Dagens låt;
GG Allin - Cheri Love Affair


East Side West Side A Fucking Genocide

Jag blir så jävla förbannad på dom här jävla minkfarmarna som det pratas så mycket om. Det är ju helt jävla sjukt, har dom ingen medkänsla alls över djuren som dom "avlar". Dessutom bara för deras päls skull. Ja för det är ju så jääävla nödvändig att gå runt i päls. Jag kanske är helt fel person att skriva om detta egntligen då jag har skinnkängor och äter kött. Men nån jävla måtta på hur djur behandlas får det fan ändå vara.Det verkar fan som att männsikor idag tror att djur inte har några känslor och inte är värda skiten under deras skor i princip.  Men tycker ni verligen att det är okey när minkarna äter på varandra? Får ligga döda i buren tillsammans med sina små ungar? Slängs i ett dike när dom är döda? Låter dom ligga och ruttna som ett gammalt äpple? Kanske låter som en jävla hippie nu, men dom som inte känner nått alls av att se sånna här bilder har fan inget hjärta alls!

Jag hoppas ni blir lika förbannade som jag.






Har kollat på så mycket bilder nu så jag är spy färdig! Och jag kan säga er att det finns många som är värre än dessa!
Jag skäms över att tillhöra mänskligheten. (eller vänta dom som gör detta är monster)


Dagens låt;
Genocide SS - Hatestomp

Don't Care What They May Say, We Got That Attitude

Igår var jag på Skänningemarkne en sväng, hittade en massa faktisk.
Köpte 14par strumpor för 100spänn, en dösnygg plånbok, 3 filmer och en tavla i 3D.
Enligt mig själv vettiga saker, inte som när man var liten och man köpte en massa onödigt jävla krimskrams.
Finns ju en hel del sånt på alla marknader. Nöjd med mina köp är jag iallafall.

Fredag igen, ingen utgång dock. Hade tänkt gå ut idag men jag är så fruktansvärt jävla trött. Dessutom får jag inte sova så länge imorn heller, blir upp hämtad här vid 10 tiden imorn av mor & far. Så bär det av till sthlm för att hälsa på min ena syster :)

Nu blir det bara att ligga i soffan halvt död och glo på film.

Trevligt helg!

Dagens Låt;
Bad Brains - Attitude


The People Who Work Are The Ones Who Get Fucked

Imorse när jag vaknade trodde jag det var Tisdag. Fyfasen va glad jag blev när jag fick se att det redan var Onsdag. Bara 2 dagar kvar tills det är helg igen :)
Har tänkt att jag ska städa här hemma hela veckan men det har fan inte blivit av, för jag har vart så trött efter jobbet. Men idag tog jag tjuren vid hornen och satte igång. Har både dammat och dammsugit. Skulle behöva trorka golven med, men det får bli på Fredag samtidigt som jag har tvättstugan. Så man slår 2 flugor i en smäl, ibland är jag inte så dum som jag ser ut ;) Imorn efter jobbet drar jag till Skänninge, är ju marknad både idag och imorn. Dessutom så är min systerdotter Julia hos pappa och mamma och hälsar på, hon bor i sthlm annars. En annan av mina systerdöttrar ska också vara hemma hos dom då, jag vet inte när jag träffade henne senast. Dom har säkert vuxit en jävla massa.
Ska passa på att köpa en massa strumpor på marknaden, mamma sa att dom sålde 12par för 100pix vilket jag tycker är asbilligt! Hoppas att jag kan hitta några mer fynd.
På Lördag bär det troligtvis iväg till Sthlm för att hälsa på min syster har inte träffat henne och hennes familj sen i vintras! Det var väl allt för idag.

Dagens Låt;
Discipline - Standing In Line


I'm Just A Victim Of Your Wildest Lies

Vad ska man skriva idag då?
Dagen har gått jävligt fort, gårdagen med, och det får gärna morgondagen också göra. Har varit riktigt kul på jobbet, tur man har sånna roliga jobbarkompisar. Nog pratat om jobb, ibland känns det som det är de ända jag skriver om. Oh mitt liv är så händelse rikt!

Har funderat ut att nu jävlar ska jag börja spara pengar i tid tills nästa sommar. Velat åka på så mycket den här sommaren fast inte haft råd. Men nästa sommar då jävlar. Ska försöka spara ihop pengar till Punk & Disorderly (Berlin), Rebellion (Blackpool) och såklart Force Attack (Rostock) som jag har haft mina funderingar att åka på i 3år men aldrig haft råd med! Men så får man ju inte glömma alla små trevliga festivaler här i Sverige med. Fy fan blir till att börja redan nästa löneutbetalning hehe. Ska bli intressant hur det går, jag är ju inte dirket den bästa personen på att spara pengar. Ack Ack att man inte är ekonomiskt oberoende. Skulle ju minst sagt inte sitta helt fel. Får väl helt enkelt hoppas att jag får jobba en del resten av året, så jag får några pengar att lägga undan.
Heja Arbetarklassen!

Lyssnade på Discharge hela vägen hem från jobbet, så att dagens låt får bli en med dom var ett ganska så självklart val. Och eftersom jag inte har nån rolig bild att lägga upp så får det bli en bild på dom också.
Dessutom såg jag att det stog Discharge på en stor ja vad ska man kalla det Silotunna? på jobbet, fast som i en mening då. Intressant jag vet!



Dagens Låt;
Discharge - Society's Victim


are you happy with it? well it makes me fucking sick

Denna dagen började ju inte på topp dirket! Börjar med att bussen till rese är försenad så jag missar tåget som jag brukar åka med, väntar på nästa tåg som var försenat. Några minuter innan det ska komma in ropar dom ut att tåg fan är inställt! Vad är det för jävla fel på Östgötatrafiken?? Vet att jag gnällt om det här förrut men vem fan bryr sig. Jag vet ju inte äns vilka alla 7pers som läser detta är eftersom det aldrig är nån som kommenterar.
Ärligt talat så är jag så trött på kollektivtrafiken, men är inte tillräkligt motiverad för att ta körkort. Så lite får man väl skylla sig själv kanske. Fast å andra sidan är det miljövänligare att åka kollektivt. Men dom borde fan bättra upp tågtrafiken. Det är ju inte bara dom vanliga pendeltågen som blir inställda titt som tätt. Är jävligt glad över att jag inte pendlar längre än till Mantorp. Finns ju dom som har det värre. Då vad den positiva sidan av den historien avklarad hehe..
Var faktiskt lite skönt att börja jobba igen, om man bort ser från att man bara vill sova vidare på morgonen. Men det ger ju inte speciellt mycket pengar.

Fyfan var och handlade lite efter jobbet (inget bra att handla på söndagar när man glömer typ hälften av det man behöver) iallafall; När jag står i kön och ska betala kommer jag på att jag lämnade min plånbok hemma. Lite pinsamt att säga det till kassörskan när hon redan slagit in allt. Så fick vackert gå hem och hämta den. Som tur var fick jag gå före en massa människor när jag kom tillbaka. göttans.

Det där var min lyckosamma dag, hoppas att det kanske roar nån. Skadeglädje är ju den enda sanna glädjen sägs det ju. Men kan ju alltid hoppas att kanske nån lider åtminstånde lite med mig.

lite lagom onykter på Klassåterträffen.

Förhoppningsvis blir morgondagen bättre.
Tjingeling!


Dagens Låt;
Defiance - Fight The Real Enemy


Who's the tough guy now, Don't you try to run away

Måste det verkligen vara söndag idag? Denna veckan har gått alldeles för fort, jobba imorn igen. Dessutom var inte gårdagens ute kväll så jätte lyckad. Hemma hos Corre var det trevligt, men det var så jävla dåligt med folk på Svea igår. Fast på ett sätt var det ju bra, för då kunde jga ju ta sista bussen hem. Skönt eftersom man ska upp och jobba imorn. Så vaknade jag inte så förbannat bakis idag heller. Har fått lite grejer gjort. Vart och handlat bland annat på Ica Kvantum denna gången. Brukar ju alltid handla på Willys annars, men det blir nog ica framöver. Lite längre att gå, men då mycket fräshare och bättre urval på varor. Städat köket lite granna har jag gjort med. Blev mycket fint.

Nu sitter jag och kollar på How I Meet Your Mother. Tråkigt att det är repriser som man redan sett X antal gånger, men finns fan inget vettigare att titta på just nu.

Slappet på soffan ska nu fortsätta..

Dagens Låt;
Evil Conduct - I Had Enough


RSS 2.0