With All This Corruption, It's Pretty Hard To Win

Så var snart denna Måndag slut, fyfan va skönt.  Har ju inte varit världens piggaste männsika idag, men jag har vart glad och kanske en gnutta övertrött en stund på jobbet.
Satt i lunchrummet och skrattade åt lite vad som helst så tårarna började rinna. Men det var ju tur att det var för att jag var glad och inte ledsen iallafall. Minns bara att det var nått om kassler, men det är fan ingen mening med att försöka återberätta det, för jag kommer ändå inte komma ihåg allt. haha dyngdåligt!

Betalat resan till Sthlm i April ikväll, fyfan va gött det kommer bli.
Bara att fixa hotell kvar sen jävlar i mig! Ska bli riktigt kul, speciellt eftersom att jag missade spelningen förra året. Men men det tar vi igen i år istället.

Fyfan kommer bli så jääävla värt!


På tal om nått helt annat så var helgen toppen. Den gick bara alldeles för fort, det gör den ju visserligen alltid men nu gick den rekord fort! Fick iallafall visa vilken skit bra kompis jag är eftersom L blev jävligt skitfull, fixade en taxi åt henne. Såg till att hon hoppade in i den, samt gav henne en hundring som nån jävla snubbe betalade mig i nått slags inträde? för att vara med i vårt mysgäng vid jackorna, men han skämtade tydligen så hundringen slank ner i min ficka och där stannade den tills jag fick reda på att L inte hade några pengar till Taxin så hon fick den av mig. Känner mig lite stolt över att jag handlade så fint som jag gjorde trotts att jag själv inte var så nykter.
Var iallafall en riktigt jävla svinkul kväll på Blå Huset. Så får tacka till "arrangörerna" och alla kompisar som fick kvällen att bli ännu mer kanon än den redan var!

Ja men, tack för ikväll.
¨
Dagens låt;
One Way System - Corrupted World

Föresten kan försärkringskassan dra åt helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Nuclear Submarine Sinks Off The Coast Of Sweden

Sovit lääänge idag med. Vaknade inte förens 12.15 undgefär :O
Aja, Elin kom hit idag igen drack kaffe, åt kaka och snackade lite dynga med mig. Så den här dagen har också gått undan kan jag ju säga. Städat upp lite här hemma har jag gjort med, det är fan inte sant vad bara en person kan stöka ner? :O Är jag verkligen så jävla skitig av mig? haha
Nu är det iallafall någorlunda städat, men jag gissar på att när Söndagen är här kommer det se likadant ut igen. Om kanske inte värre.

Imorn äre ju iallafall Lördag, så jääävla gött. :D
Blir till att gå på 27års fest, kommer bli jävla röj kan jag tänka mig.
Återstår att se.

Nu ska jag ut på ballen ta några bloss, sen blire en dusch och soffmys för att invänta morgondagen.
Blir till att gå upp tidigt imorn.

Dagens Låt;
Billy Bragg - Sexuality


This Is How The City Is Supposed To Be...

Ja nu kände jag för att börja skriva här igen, får se om det är en engångsföretelse eller om det blir mer av den varan. Men det är ju sånt som märks.
Har hänt en hel del sen jag skrev här sist, men det är la kanske skitsamma.
Iallafall så är jag mycket mycket gladare nu för tiden.
Kanske att jag berättar varför en annan gång, men inte just nu. Vissa som kanske läser det här kommer nog veta vad det kan bero på.

Vet inte om jag kommer kunna sova så mycket i natt, men jag hoppas verkligen det. Vill att det ska bli lördag förmiddag så fort som möjligt!
Imorn kommer Elin hit och underhåller mig iallafall, dricka mer kaffe och äta kaka som vi inte hann idag haha.

Nä dags att sova, på återseende förhoppningsvis.
Passar på att bju´ på den här goa bilden från tidigare ikväll:



Man kanske skulle se ut så där jämt? Den Osminkade Sanningen. höhö

Dagens Låt;

Pug Uglies - Gunpowder To The Dogs


RSS 2.0