We Might As Well Stay All Day In Bed

Igår blev det utgång, förfest hos Corre och sedan bar det iväg till svea. Jävligt rolig kväll och inte gjorde jag va med så mycket pengar heller, tror jag köpte en öl bara :) duktigt carro.
Dock mådde jag skit när jag satt och väntade på spårvagnen hem, spydde precis när den kom. Somnade 2 ggr på vägen hem och när jag klev av blev det mer spyande. Härligt som fan, eller inte.
Slutade ju inte där utan fick gå upp ett par gånger tidigt imorse med. Men iallafall så tänkte jag inte alls på all skit igår kväll och det kändes så jävla skönt.

Nu ska jag bara slappa framför tvn innan det är läggdags. Imorn är det jobb igen.

Dagens Låt;
Stiff Little Fingers - Bloody Sunday

All The Waters Gonna Turn To Beer

Fan va gött det vore!

Blev inte mycket övertid idag, 2 timmar vart det bara tråkigt nog. Hade hoppats på att det skulle bli till alla fall 17 tiden. Men klockan två var allt klart, fast 2 timmar är ju bättre än inget alls.  Nog om jobb, för nu är det ju helg.

Berättade för mamma idag hur deppig jag känner mig, och det är första gången som jag erkänner det för nån av mina föräldrar. Kanske kan vara ett tecken på att jag äntligen har fattat att det kan vara bra att berätta för nån om det. Fast berättade inte exakt hur jag känner. Riktigt där är jag inte. Men det är förhoppningsvis en bit på vägen. Har iallafall lovat att inte försöka grubbla och tänka så mycket på all skit nu.
Tyvärr är det lättare sagt än gjort, men det är värt ett försök.

Vill även tacka för era fina kommentarer från gårdagens inlägg. Blev lite rörd faktiskt. Och jag hoppas ni vet att jag älskar er med <3
Till och med det har jag svårt att säga. Usch skäms lite.
Man borde fan inte ha svårt att säga det till dom man tycker om.

Nä det får räcka för idag, känner att jag inte har så mycket att skriva.
Skrev av mig mer än vad jag trodde att jag gjorde igår, när jag själv lästa inlägget idag. Läser aldrig igenom inläggen när jag skrivit klart. (där av massa stav fel, men har aldrig varit bra på stavning)

Blir fan till att gå ut imorn iallafall, orkar inte sitta hemma och grubbla. Blir ju bara ännu värre då.
Men vet inte vad jag ska hitta på än, brukar alltid lösa sig så småning om.

Dagens Låt;
One Way System - Jerusalem

I Can't Express My True Thoughts To Anyone

Jag blir så jävla sur och förbannad så är inte sant. Kan livet bli mer jävla orättvist i det här jävla skit landet?
Fick reda på idag att den jävla helvetes idioten har överklagat tingsrättens beslut, FAST att överklagningstiden gått ut och allt skulle ske imorn. Men nejnej, såna som är dumma i huvudet och ska ha saker som inte är deras, det är deras sida som alla jävla regler, lagar och allt annat jävla skit står på!
Jag blir ärligt talat så jävla sur och trött på verkligen allt! Orkar snart inte med alla jävla nedslag om och om och om igen.
Snart orkar jag inte heller spela glad och att allt är så jävla bra hela tiden, bara för att slippa frågor och öppna mig för folk. Prata känslor är inte min starkaste sida. Spelar helt enkelt glad för alla istället. Men snart mycket snart pallar jag inte det längre!
Inte nog med att jag inte ens kan betala mina egna räkningar denna månad, så är det snart november då ska den här jävla skiten hända med.
SNÄLLA LÅT MIG FÅ GÅ I IDE! tills det blir vår igen.
Och när fan är det min tur att få lite jävla flyt i livet?
Jag vet verkligen att det finns dom som har det värre än mig. Men å andra sidan så har det här på gått sen förra sommaren. alltså 1 ½ ÅR!
Vill bara lägga mig ner och tjuta tills ögonen svullnar och ploppar ur huvudet. Ungefär så känner jag just nu.

Förrut idag var jag skit pepp på att jobba över imorn, men det här blir ju bara för mycket.
Hoppas verkligen inte att vi inte behöver jobba över tills klockan 22 imorn kväll. Som jag hörde det rycktas om på jobbet idag. Men vad ska man göra åt den saken isåfall?
Det går ju inte att göra ett jävla skit.
Både för och nackdelar med det, behöver ju pengarna nått så itta helvete. Men min kropp kommer vara helt död. Om jag känner mig som 85 nu, hur kommer jag då känna mig imorn eller på Lördag? Antagligen som en 180åring som knutit fast armar och ben med tjocka jävla rep och sedan satt fast dom i lastbilar som drar åt var sitt håll!
Vill bara kunna få supa som fan på Lördag, men det kommer jag ju inte ha råd med. har ungefär en 100kvar av min otroligt feta lön. Så lär väl ligga hemma och deppa både Lördag-Söndag.

Nu ska jag ta en cigg, fixa mat grejs tills imorn och sen sova arslet av mig till 04.50 då jag åter igen ska tillbaka till verkligheten och leva mitt skitliv. (som bara känns assfucked just nu)

Dagens Låt;
Doom - Lifelock

No one can see into my mind
I can't express my true thoughts to anyone
Life is like a lock on my mind
Is death the only key?



I Been Beat And I Been Down, I Been Fucked Off And Fucked Around

Inget dirket vettigt att skriv idag heller, men jag har en jävla träningsvärk of DOOM efter den där jävla cookiedegen som vi börjat göra. Hujeda mig!
Ibland undrar jag om mitt liv är så jävla intressant att jag har en blogg jävel?
Springer ju bara runt i ekorrhjulet just nu, vakna, ta sig till jobbet, jobba, åka hem, duscha, äta sova. Orkar ju inte göra så mycket annat. Och jobbar jag inte så har jag ändå inte så mycket spännande att komma med.
Fast å andra sidan är det skönt att skriva av sig sina tankar och skit. För trotts allt så tivingar jag ju inte någon att läsa detta.
Igår var det visst 9 stycken som hade läst och i förrgår 8 st :O oh herrejävlar annars när jag har skrivit har det väl max varit 4 haha.

Nä nu skiter jag i det här, skriver ju bara en massa dynga.



Dagens Låt;
Strongarm And The Bullies - Back On Top

Fuck, Fuck, Fuck The Human Race..

Ungefär så där känner jag just nu, är trött som fan och min ena cp-axel har börjat jävlas med mig, likadant med cp-handleden och så ryggen som en prick över i;et. Kan man bli mycket gladare?
Inte dirket gött för kroppen att stå och lyfta 11,5 kilos kartonger i en timme. Som dessutom ska stå 7 högt på en palljävel så man får verkligen ta i från tårna för att få upp dom. jaja nu ska väl inte gnällkärringen Carro sätta igång, har nog gnällt färdigt för hela veckan bara på en dag!
Jag är faktiskt glad över att få jobba igen även om det kanske inte verkar som det.
Men för att den här dagen ska bli ännu mer värdelös så fattas ju bara att desperate housewifes ska bli inställt eller nått i kväll med. Håller tummarna för att det inte är så. Har inte kollat det, men jag skulle inte bli förvånad bara för att ännu en sak ska jävlas med mig. Skulle ju vara min vanliga tur. 
 Ska försöka att vakna på rätt sida imorn bitti.
Dags att den här veckan får en vändning till det bättre nu. Bara att hoppas på det bästa och ta nya tag imorn som sagt.

På fredag hoppas jag att mamma ringer mig med ett bra besked iallafall. Men jag vågar inte hoppas på allt för mycket när det gäller den där jävla ******* *****.
Ska inte hänga ut nån med nått namn, då jag vet hur jävligt det känns. (fast å andra sidan förtjänar han det men ändå) Om allt går som jag vill på fredag så kan jag äntligen lägga den delen av mitt liv bakom mig och jag behöver aldrig mer kolla tillbaka.

Ska nog ta en varmskön dusch nu så kanske värken i kroppen blir bättre, brukar ju hjälpa lite. Sen blire fan till att laga till nått käk. Får bli nått som de inte blir så mycket disk av, samt smidigt.



Dagens Låt;
Antiseen - Run my world

A Destructive Lifestyle We Celebrate

Finns det nått skönare än att ta en riktigt varm och skön dusch när man är frusen eller?
Jag tror då fan inte det, skulle kunna duschat hela kvällen. Fast då skulle risken vara att jag säkerligen skulle drunkna där, med tanke på min vanliga tur. Så jag tog tjuren vid hornen. Ska väl ta och laga till nått och äta, så man får med sig en matlåda till jobbet imorn med. Blir ju så fruktansvärt dyrt om man ska köpa mat på jobbet. Förra veckan gjorde jag bara det 1 gång och då räckte den i 2 dagar :)

Har inte hänt så jädrans mycket fast jag inte har uppdaterat nått på jag vet inte hur länge. Yeay mitt liv är så händelserikt.
Vardagarna; antingen jobb eller också gå hemma och inte veta vart jag ska ta vägen.
Helger; Behöver jag verkligen informera om det? skulle inte tro det va.

I Lördags fick jag besök av mamma, pappa, mormor och farmor. Väldans trevligt fick ett par skit sköna innetofflor av min mormor. Gött att ha nu när det börjar bli nått så jävulskt kallt ute. Och jag fryser i princip alltid om mina fötter. När dom åkte hem stack jag iväg till Tina & Stefan på förkrök innan det bar vidare till Svea.
Jävligt rolig kväll var det.

Nu ska jag laga pasta med spenatsås. Får försöka skriva nått litet lite oftare.

Dagens Låt;
Disfear - The Furnace

Just Wanna Get Out Of The Rat Race

Var i mjölby en sväng idag med Lotta. Kollade tatueringen igen som Christian målat upp till mig, och fick äntligen tummen ur och passade på att boka tid samtidigt. Så 3:e december så blire av. Dock en åt gången. Haha är redan lite smått nervös, fast det lär ju gå över och komma tillbaka tills det är dags. Glad som fan är jag iallafall.
Köpte present till Jossan gjorde vi också, kändes jävligt skumt att gå runt på "stan" i mjölby nu när man bor i Nkpg. Hittade iallafall den perfekta presenten, hade ju redan bestämt vad vi skulle köpa. Jag lovar den är perfekt!!

Disken är färdig, så nu blire bara att vänta på att Grey's ska börja. Fyfan va värt!

Dagens Låt;
The Partisans - Power and The Greed


The Earth Can't Bury The Sins That I've Done

Fyfan jag är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Igår kom som tur var Jossan & Lotta hit så då hade man ju iallafall nått att göra. Det värsta är ju att sen blir man 2 gånger så rastlös.
Har iallafall diskat idag, har återhemtat mig efter helgen nu och är inte så fruktansvärt trött nu.

Lördagen blev det ju först förfest hos Corre och sedan bar det av till Svea Skeppet. Var en jävligt kul kväll må jag säga. På Söndagen drog jag iväg till stan för att träffa Lotta, Philip & Oliver. Satt först hemma hos Oliver eller ja satt och satt. Jag låg väl mest på golvet och halvsov. Sen stack jag, lotta och philip till gu va gott och käka pizza. Efter det kändes det tame fan som att jag skulle explodera, så fruktansvärt mätt och mådde illa igen. usch usch. Vid 18 tiden drog jag hem, tänkte duscha men somnade på soffan och vaknade av en ringande telefon vid 21 tiden. Var tur att jag somnade i soffan istället för i duschen. Kollade på en film och sen blev det sova. Och jävlar i helvetet vad jag sov!
Vaknade 12 igår när Jossan skicka ett sms, sen kom ju som sagt hon och Lotta hit. Satt och snacka en massa skit hehö. Sen kollade jag och lotta på film. halv 8 åkte väl hon hem, sen blev det slappa igen.
Ja det var väl allt för idag tror jag.

Intressting?
Utesluter att skriva en heldel. Vet ju inte vilka som läser detta och vissa saker vill man ju inte att vem som helst ska läsa.

Dagens Låt;
The Coffinshakers - No Rest For The Wicked


Be A Man Take It On The Chin

Var i linköping igår kväll på taco/filmkväll med Elin, Emma, Sara, Viktro och Timmy. Väldans trevligt, och hela 3 filmer hann vi med innan det var dags att dra sig hemåt. Kollade på Sanning & Konsikvens (enligt mig var den jävligt seg) Fucking Åmål (hur många gånger har man inte sett den filmen?) och sist men inte minst I Taket Lyser Stjärnorna och den var helt klart bäst. Jag ville inte att filmen skulle ta slut hahah. Visst den var sorglig men det brukar jag alltid lösa genom att skratta? Låter säkert jätte iskallt, men mamman som skulle dö skrattade så roligt. Så det var tur man kollade på den med folk man känner och inte satt på en biograf då hade man väl fått sig en avhyvling eller nått. hmm HAHA hittade en skit rolig lapp på väg från willys i skägget hem till Sara och Timmy. Ska fan lägga upp den, vi skrattade gott åt den! Antagligen var det nåra ungar som skrivit den eller nån invandrare som är urkass på Svenska. När man är i skägget vet man ju aldrig. NEEJ Jag har inga fördomar alls!

Iallafall jag åkte hem med 1 tåget och så klart gick min buss från söder tull när jag kom till stan igen. Och nån spårvagn gick inte förens om en halv timme. Min buss gick om 14 min! Så det var bara att kuta upp dit. Som tur var hann jag med den och tack till busschaffören som såg mig komma springande. :) Hade inte vart så jävla gött att sitta och vänta på nästa buss en timme. Det var kallt ute och jag hade bara ETT par strumpbyxor på mig. Olikt mig jag vet. Men jag slapp ju sitta och vänta så vafan jiddrar jag om.

Nu till kvällens aktiviteter:
Svea Skeppet och Club 2 Fingers blir det iallafall. Förfest hos Corre. Men min granne var här förrut idag och lånade huvudvärkstabletter. Hon skulle ha fest ikväll så jag funderar på att gå upp till henne och ta mig nått innan jag drar in mot Corre. Får se hur jag gör med den saken.

Jamen det var mitt jävla intressanta inlägg för idag.

Nu blire bilder;
 EGO såklart
Och den roliga lappen;


Dagens Låt;
Alcoholic White Trash - 4 On The Floor


RSS 2.0