Sometimes I Roam Far From My Home

Jaha så var det Torsdag redan. Gött att denna veckan gått fort!
Igår var jag med Lotta när hon tattuerade sig, och fyfan va sugen jag blev på att göra en jag med. Fan att pengarna ska ställa till med problem, har ju fått en upp målad. Så måste in till Mjölby nån dag och prata med Christian om pris och shit. Förhoppningsvis kanske jag kan boka en tid samtdigt med. Ska försöka att komma iväg nästa vecka kanske.
Idag har jag inte gjort nått vettigt direkt, jo jag har ju ringt folktanvården och ändrat så jag slipper åka till Mjölby för att gå till Tandläkaren. Har fan bott här i Nkpg i snart ett år (nästa vecka) och inte ändrat det förens idag. Tack folktandvården för att ni skickade en kallelse så jag kom på att jag skulle byta. Sen kollade jag på den "nya" Fredagen den 13:e fast jag hade sett den förr. Men vafan Jason är ju bland dom bästa och så klart Freddy med. Jag tror fan han är snäppet bättre alltså. Ska ta och beställa A nightmare on Elmstreet boxen snart tror jag. (läs: När jag har råd)

Imorn blire Linköping för och träffa brudarna! :D
Ses ju inte allt för ofta längre vilket är jävligt synd, för vi har alltid så roligt när vi träffas.

Dagens Låt;
Lars Frederiksen & The Bastards - My Life To Live (feat. Tim Armstrong)


                     Lottas tattoo: (som hon målat själv)


           En gammal fyllebild får det bli med har inga roliga nya!

Och föresten vafan mina ögon blir alltid sånna där när jag är onykter konstaterade jagnär jag satt och glodde på massa gamla bilder härom dagen. Haha göllit!

hajhaj!

I Hate One Or Two - I hate The World And You

Jag blir snart vannsing! Har försökt lägga dit min bakgrund här på bloggen, eftersom att den bara helt plöstligt försvann för några månader sen. Har försökt hur många ggr som helst men inte lyckats. Inte idag heller som ni kanske ser. GAHHHH DÖ!
Blir bara vitt och tråkigt, ändå har jag kollat upp hur fan det ska stå och skit, men inte fan hjälper det inte!

Jag ger helt enkelt upp och försöker igen nån annan dag när jag har mer tålamod.

Fick ett städryck idag som tur var, för det behövdes dammsuga. Men vad gör man väl inte när man ändå bara går hemma och degar dagarna igenom. Snälla ge mig lite jobb snart! Orkar fan inte vänta till v.42 det är ju aslångt kvar. Dessutom betalar sig ju inte räkingarna av sig självt nästa månad. Jävla fan, dåligt humör är jag på just nu så guförbannat!

Får väl kanske ta och koka mig lite kaffe, förhoppningsvis blir det bättre då.
Over And Out.

Dagens Låt;
Reagan Youth - I Hate Hate

                                                  Bjur på den har gammla bilden från 2007
                                

LÖÖÖÖÖRDAG

Nä nu drar jag på inflyttningsfest hos Tobbe och Majsan. Blir 3 helgen nu som det står Inflyttningsfest på schemat.
Blir nog kul. Får se om det bär hän nån annastan sen men det är ju alltid sånt som märks.

Blir det korta inlägget, tror alltid jag har mer tid på mig än vad jag egentligen har.

Får väl skriva mer imorn...

Hejpa


They Make You Feel A Tosser Everyday

Har spelat gitarr ett par timmar idag med, forsätter jag så här så kommer fingrarna bli helt jävla skinflodda.
Sånt som märks, just nu har jag bara blåsor och det gör ont hela tiden. Men vafan lite smärta får man ju tåla. Gör ju ondare att plocka ögonbrynen iallafall haha.

Nu har jag gjort mig i ordning och ska strax bege mig av till Ektorp för en tjejkväll med Jossan och Lotta. Kommer säkerligen bli singstar lpngt in på natten :P Tur att min sista buss inte går förens vi 2 tiden inatt..
Kommer bli skitkul.

Nä nu blire ett toa besök och sen gå till bussen.
Hejhej

Dagens Låt;
Oxymoron - Stereotyp

When I Die Put That Bottle In My Hand

Jaha dags för ett litet kort inlägg för idag/natt. Inte hänt så jävla mycket på dom här dagarna träffade Lotta en sväng igår och idag har jag bara vart hemma o degat, skit tråkigt. Ska skaffa mig ett gymkort snart så är det bara att dra iväg när man inte jobbar. Gör man iallafall nått vettigt och slår ihjäl några timmar dötid.
Ska ju få tillbaka lite pengar från hyran på gamla lägenheten då jävlar ska jag slå till på ett.

Diskat, tvättat och spelat gitarr är vad min dag gått ut på. Men snacka om att jag har blåsor på fingrarna nu, första gången på 2år som jag spelat nu. Dessutom så spelade jag ca 3timmar så kanske inte är så konstigt. Dock inte 3 timmar i sträck, var tvungen att springa ner i tvättstugan ett par gånger, och så ut o ouöka.
Kul var det iallafall fortfarande så det blir mer av den varan. Har tänkt ta tag i mitt spelade skitlänge men det har aldrig blivit av. Jävla tumme till att fasta i röva.

Jaja nu  får det räcka.
Ska kolla på How I Meet Your Mother och sen gå och lägga mig.
God Natt Världen!

Föresten va fan äre för fel på Fejjan ikväll? Störande jag som var mitt uppe i att spela ett spel :(

Dagens Låt;
GG Allin - When I Die

Heads Down, Throw Up, Coma For Hours

Swallow puke, shitface, no control or power...


Idag är jag pigg nog att uppdatera.
Lördagen var mycket rolig, började i Linköping på inflyttningsfest hos en gammal polare. Dock kände man sog lite missanpassad när det största samtalsämnet var studier. När det var som roligast och vi körde jag har aldrig bestämde sig Lotta för att köra hem, så jag hänkade på tillbaka till Norrköping med henne så slapp både hon och jag åka dit ensamna :) Hamnade på Svea där var det fullfart på't. Svinkul var det iallafall.
Inte fan tog jag sista bussen hem inte utan sov på mickes soffa. Satt där och snackade en massa skit och jag fick avbryta samtalen 2-3 ggr för att hälsa på ulrik. Vid 5 halv 6 somnade jag. Vaknade vid 11 av att mamma ringde och väkte mig på Söndags morgonen så då vare bara att skynda sig hem och försöka piggna till eftersom både mamma och pappa skulle komma och hälsa på mig vid 1 tiden.
Oh fyfan så jag mådde när jag satt på spånkan, fick sitta och tänka på andningen för att jag inte skulle spy. Första jag gjorde blev att kasta in sig på toa och hälsa på ulrik. Sen fortsatte det så tills klockan var 1-halv 2, dags att rösta och möta upp mor o far på köpcentret, lagom roligt när man är asbakis menmen. När vi kom hem hit så mådde jag bättre och fick i mig en halv kopp kaffe. Sen var baksmällan som bortblåst som tur var.
Bjöd mina föräldrar på middag och dom tyckte det var svingott :D Självförtroendet mådde bra då hehe.

När dom hade åkt hem blev det till att sitta och glo på valvakan tills klockan var 1. Slutade ju mindre bra.
Undrar hur fan Moderaterna ska klura ut det här? Kommer bli så jävla intressant.
Nog snack om politik det räcker nu och inget glädjande händer.

Var nere på Världenscentrum förrut och träffade Lotta och hennes mor. Trevligt värre. Hittade inget av det som jag ville köpa i dom "vanliga" affärerna. Men inne på Ica Kvantum hittade jag Eyelinern som jag vart på jackt efter, men inte på h&m, Lindex osv.. Köpte en Bodybutter som jag och mamma testade på Kvantum igår, dyr var den men luktar så inåta helvets gott!
Den här;

Ohh jag älskar lukten av hallon :D Jag undrar om det finns nått som luktar godare!

Dagens Låt;
Driller Killer - Alcoholocaust


Nyheter!

Telefonen ringde och...............

Jag har lyckats övertala Lotta att följa med :D


Let's Go Buy Me A Beer

Sitter och väntar på att klockan ska bli dags att dra sig mot bussen. Men tiden går så fruktansvärt segt när man är redo att dra. Missade ju så klart bussen jag hade tänkt ta. Ska åka till Lkpg på inflyttningsfest hos Znagg, inte festat med honom på 100år känns det som. Fast man får ju tänka på att han var en riktig riktig toffel när han var tillsammans med sitt ex. Aja nu ska jag väl inte skriva så mycket mer om det. Känns ju taskigt.
Får se hur kul det blir där, antagligen kommer jag inte känna så många där, och då brukar kvällen gå rätt så segt. Kanske drar tillbaka till älskade Nkpg och går ut här. Får som sagt se hur det blir.
Har försökt dra med mig Lotta också, vilket inte är världens lättaste jobb. Jävlar vad hon är svår övertalad!
Så det ser ut som att jag får pallra mig till Lkpg själv. Men det ska nog gå bra, är ju ganska självständig.

Har städat som fan idag, dammsugit OCH torkat golven. Vissa fläckar på golvet som var här när jag flyttade in var visst inte fläckar som ehh vad ska man säga.. var sånna som inte går att få bort utan det var faktiskt smuts!
Dom har jag gått och irreterat mig på, så nu i efterhand undrar jag vafan jag inte försökt få bort dom tidigare för?
Ja ibland är man verkligen pantad som en fiskpinne! Nu är dom iallafall borta utan en för det var en sån som jag trodde det var. Fast nu är det iallafall mindre fläckar att gå och störa sig på. TJOHO!

Plingade på dörren förrut också och fick en ros upptryckt i nyllet. Var Socialdemokraterna som delade ut dom, självklart tog jag emot den. Hade det däremot varit Moderaterna hade jag fan slatt igen dörren i nyllet på dom haha.

NÄÄ nu jävlar är det dags att pinka, snöra på sig mina skitiga kängor och knalla iväg tror jag.

Schkål!

Dagens Låt;

The Adicts - Who Spilt My Beer

With Money In Your Pocket You Can Fuck The Fucking Rest

Så var det Fredag idag då. Men va fan ska man göra ikväll?
Beslutsångest om man ska stanna hemma eller om man ska kolla runt vad som händer här istan. Har ju vart hemma hela veckan i princip. Så skulle ju vara kul att dra ut ikväll. Men å andra siden kan de vara gött och vara hemma ikväll med, spara pengar och vara pigg och glad imorn.
GAHH blir galen, men om jag känner mig själv rätt så kommer det bli så att jag kollar runt om det är nått kul som händer ikväll och gör det det så kommer jag ju garanterat inte sitta hemma.

Kollade runt lite idag på Platsbanken om det fanns några jobb att söka, men vafaaaaan inte ett enda vettigt som jag har chans att få. rövpung!
Jag är så jävla trött på att vänta på att jobbet i Mantorp ska ringa och säga att jag får jobba. Visserligen vet jag att jag kommer få jobba 4-6 veckor där nu i höst. VAFAN nu då??? Jag har jobbat 1 enda jävla dag på typ 3 veckor!!!!!!!!! Kommer aldrig klara mig på det nästnästa månad om jag inte får jobba mer. Hatar att känna den där osäkerheten om hur man kommer kunna betala alla räkningar. :(
Och faaaan om inte de rödgröna vinner valet på Söndag, då vet jag inte vad fan jag ska ta mig till. Jävla Moderatfittor som bara gynnar dom redan rika! Satt och kollade på hela valdebatten igår på 4:an. Tycker fan fler borde göra det. Tror inte att alla som får rösta har en jävla aning om vad dom olika partierna faktiskt står för.
Jag älskar då fan inte politik, men vafan det handlar ju om vårat land. Sen visst att man inte kan lite på politiker till kanske äns 80%. Iallafall var den en intressant debatt. Och nu vet jag garanterat vad jag ska rösta på. Stod mellan två partier, och inte några blå kan jag lova er. Det kommer bli samma som för 4år sen.

Bjur på några goa bilder som fanns på en skitbra pissnylle-grupp:






Dagens Låt;
Anti Nowhere League - Piggy (The Lesson Of Life)

If I Drink This Wine I Can Stand The Pain

If I drink this wine I can play their game
If I drink this shit maybe I can bear...
Bear to be a part of this human race!



Beställde lite goa grejer från Bluefox i måndags för första gången någonsin. Måste säga att dom är riktigt snabba fick grejerna idag :D Behövde inte vänta speciellt länge, fyfan va värt.
Beställde en ny kepa, strumpyxor och 200 nitar. Så nu fattas det bara att köpa en ny jeansjacka som ska konverteras till en väst. Denna gången vill jag fan ha en svart än. Bara jag hittar en snart, då jävlar har jag att pyssla hela vintern. WOHO letaletaleta. (den jag har nu luktar lite skumt)
Jaja jag tog en promenix bort till OKQ8 tog fan inte mer än 20min fram och tillbaka, så det blev en kort än. Trodde fan det var längre. Menmen bättre än ingen alls.

 

Whitetrash Muthafucka!
Inte för att jag anser mig själv vara whitetrash men det kan säkert reta upp nån stackars sate som tar allt så jävla allvarligt. Men det var ju så jääävla skitsnygg så kunde inte motstå frestelsen, dessutom har jag haft min andra kepa i ca 3-4år och den är tamefan inte svart längre utan brungråaktig..

Nu ska jag la kanske ta och diska upp lite skit i köket.

Dagens Låt;
Blood For Blood - Cheap Wine



Inflyttningsfest

Nu ikväll vankas min inflyttningsfest, kanske lite sent eftersom jag bott här i 2månader. Men vem fan bryr sig huvudsaken är ju att det blir en. För mig är det viktigt att ha en. Hoho jag vet att det låter töntigt, men så är det.
Sitter nu här i min ensamhet och förkrökar medans jag väntar på att dom första männsikorna ska komma.
Jag hoppas fan att dom kommer snart, har ju sagt klockan 7 och klockan är 10 i. Men fan nån brukar ju alltid komma för tidigt när man själv inte är färdig. Kan det inte komma nån nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejhej!


I Try To Get Up, You Kick Me Down

                                                         
Fyfan jag vill verkligen inte städa idag, men jag behöver verkligen dammsuga. Ont i halsen har jag fått igen, det skyller jag på det ruskiga vädret som var ihelgen! Hoppas fan inte jag blir sjuk nu igen.
För jag hoppas verkligen att jag får jobba nått nästa vecka, har inte jobbat på 2 veckor nu. Det kliar för fan i fingrarna på mig. Och det vore ju inte dumt att få lite lön nästa månad med.
Ska färga om håret idag med, var ju inne i Linköping igår för att träffa Sara, Elin & Emma. Då blev det ju såklart en liten sväng på stan. Passade på att köpa lite grejer som jag behövde.

Blev ;
Mascara
Hårfärg
Nagelsax
Rakhyvlar

Just ja visst fan är det vuxenpoäng att skaffa sig ett eget Ica Kort?



Dagens Låt;
Abrasive Wheels - Vivious Circle

RSS 2.0