But The Fools In Government Put Money In Their Hands

Nu har Lotta åkt hem, har varit här ikväll och ätit gyros och glott på film.
Eller ja, jag hängde inte med så mycket i filmen eftersom vi snackade en hel del och larvade oss som bara jag och Lotta kan göra. haha
Men jag antar att den var bra, det jag såg var bra iallafall. Nya Robin Hood filmen med Russel Crow blev det.
Trevlig och mycket rolig kväll. Egentligen skulle vi ha åkt till Jossan ikväll, men hon har blivit sjuk. Tycker den tjejen borde få slippa undan sjukdomar nu, hon har redan så mycket skit nu :(
Fast livet är ju tyvärr så jävla orättvist!
Dyng dåligt om ni frågar mig.

Imorn ska jag till Linkping och träffa bästa Sara och den bästa Elin. Kanske ska hem till Lotta innan med och umgås lite med henne och Slilip. Det vill säga det beror på hur länge jag sover imorn.
Känner jag mig själv rätt, så lär det bli ganska länge. Får fan bara inte missa att gå till Bolaget, då blire inget kul för mig inte. Har iuf 3 öl hemma, men hur länge räcker det då?

Nä får bli sängen nu, så att jag inte sover till kl 3 imorn haha.

Dagens Låt;
Skrewdriver - When The Boat Comes In

(Säg vad ni vill, men jag vet att jag inte är rasist/nazist. Fuck You, låten är bra ändå!)


En gammal bild på mig & Sara från 08 kanske?

Hit The Sheets, Hate The Spins. Tomorrow I'll Wake Up Again

Ärligt talat, nu får det fan ta och räcka med snö. Visst det är skit mysigt men va fan nu har det snöat 2dagar i sträck! Dessutom så är det inte kul att gå när det är ett tjockt lager med is under snön som man inte ser. Höll på att halka 6 jävla gånger när jag gick från stationen till Jobbet imorse. Och den där trappan på stationen får jag ångest så fort jag ser eller tänker på den. Kan lova att jag tar det jävligt försiktigt i den nu. Baby-steps nerför den, tänker inte halka i den en gång till!

Trött och frusen är jag, ovanligt? eh nej.
Får bli till att diska och sen en dusch i vanlig ordning.
Jobbar bara imorn med denna veckan, ska bli så skönt att vara ledig på fredag. Känns behövligt, är ju inte van vid att jobba 6 veckor i sträck. Tyvärr.

Nån uppdatering i Måndags om helgen blev det ju inte, och inte orkar jag skriva det nu heller. Så jag skiter i det helt enkelt.



Dagens Låt;
A Global Threat - Bloody, Red Eyes

I Need Action. Won't Take No More

Går dagen var lite galen, men jävligt rolig.
Orkar inte skriva så mycket just nu. Så jävla astrött och upp tidigt ska jag imorn med för att jobba.

Förhoppningsvis skriver jag ett långt inlägg imorn, beroende på hur trött jag är.
Nu ska jag kolla klart på Vem kan slå Filip och Fredrik sen blire ta me fan mig att sova.
Det var ju inte det härligaste att sova på en liten bit soffa med ett par fötter i nyllet halva natten om jag säger så. hehe

Trevlig söndag bitches!

Dagens Låt;
Black Flag - No More

I'll Drink To My Friends, Fuck Off To My Enemies

Äntligen är det fredag igen, håller på att tvätta. Kul att det första man får göra när man kommer hem från jobbet när man slutar tidigt är att springa ner i tvättstugan.
Kul att vara "vuxen" ibland alltså hehe. Också kul när man spiller ner hela framsidan av sin tröja med flytande tvättmedel, fyfan va kladdigt och jävligt det blev. Men nu får den tröjan ligga på golvet i duschen tills jag orkar ta hand om den.

Ska laga en jääävla massa bh:ar snart med, hatar när byglarna går av och man måste slänga dom allra finaste. Så jag brukar kolla om nån av dom har likandana byglar och ta från den fulaste och sätta i den snygga istället. Ibland får jag sånna jävla bra ideér alltså. Som tur är har jag sparat en massa trasiga fula bh:ar så nu kan jag allt laga dom snygga tjohej! Kanske ska ta och lira lite gitarr sen med. Och så ska jag gå till affären och köpa nått gött tills ikväll.

Fick jobb för 4 dagar nästa vecka med, underbart!  Men först en lugn hemma kväll och en lördag med fylla.
Helgen är uppbokad som vanligt. Jag gillart.

OH nej nu kom på att jag har ett berg med disk som måste diskas idag med. Jag vill inte! (disken är min fiende)
Fast det är la bäst att ta tjuren vid hornen och få bort skiten.

Plupp, Plupp!


Dagens Låt;
Defiance - Still Got Fuck All


Don't Forget The Struggle And Don't Forget The Fury

Ho idag har jag haft en väldigt bra dag, vart på skitbra humör hela dagen. Sånna dagar går fort och det gillar vi.
Dessutom är det redan Torsdagkväll så imorn slutar jag tidigt. Då blir det hem dirket och börja tvätta varanan Fredags nöje. Inte det roligaste men det är skönt att man kommer få lite rena kläder igen.
Vattna blommorna ska jag försöka komma ihåg att göra också. Vill ju inte att mina gröna växter ska dö. Dom är ju mysiga. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på men det är ju sånt som märks.

Eftersom jag störde mig nått så grymt på att min egna design här försvann och att hur jag än gjorde gick det inte att fixa till igen. Bestämde jag mig för att börja om från början. Måste säga att jag blev riktigt nöjd. Har visserligen nästan tagit hela kvällen om man bort ser från den tid det tog att duscha och fixa en kyckling sallad. Men nu är den färdig iallafall. Tjohej, nu är det bara att hoppas att inte den här med försvinner. Kankse borde spara ner alla jävla koder och skit nånstans på datorn ifall att.
Ën annan jävlig sak är att två tangenter på mitt tangentbord till datorn har blivit svinsega bara så där. Nån som vet vad det beror på? Eller är det bara så att just dom har blivit utslitna och vad kan man göra åt den saken isåfall?

Nu ska jag sitta och götta ner mig i andras ekonomiska misär. Alltså Lyxfällan :P
Men först ska jag som vanligt ta med dagens låt.

Dagens Låt;
Roger Miret And The Disasters - Roots Rockin' Roll


When The Dice Come Tumbling Down I'll Be Waiting

Så var det det där med uppdatera ja. Fyfan va dåligt har inte skrivit nått på en vecka men skyller på att jag hade fullt upp i helgen och att jag jobbar och står i. Oftast är ju så jävla trött när jag kommer hem så det blir bara äta, duscha, göra det absolut viktigaste och sen slänga mig på soffan och glo på tv innan jag byter ställe och lägger mig i sängen istället.
Den här veckan har jag jobbat över 1 timme både mån och tisdag skönt att få jobba igen lite missad arbetstid. Sen var jag sjuk måndag förra veckan och hemma på fredagen med. Halkade of doooooom i torsdags i trappen från tåget när jag var på väg till jobbet. Gjorde nått så fruktansvärt ont och gick fan gråtandes till jobbet saktare än en pansionär! Haltade sedan hela dagen på jobbet. Kunde ju inte snurra runt som jag brukar göra när jag sover så hade skint ont i ryggen på fredags morgonen så det var lika bra att stanna hemma. Har fortfarande ett stort jävla blåmärke på röven. Fast nu är det mest äckligt gult.

By the way väntar jag på att jag ska få ett brevfrån Lkpg tingsrätt och så jag får se hur det går med allt.
Jag hoppas verkligen att det går bra nu, inte för att jag tänker ge mig. Men det vore på tiden att allt löste sig nu.
Nog om det.

Nae fyfan där tog det slut.
Får se om jag kanske bjuder på nått mer från mitt ack så intressanta liv imorn.

Inte har jag några nya bilder heller så får bli en bild på ett random-troll:


Dagens Låt;
Mike Ness - Charmed Life


This Road Leads To This, And This One Leads To That

Ont i skulderbladet, ryggen och föttera. Göttan! Dessutom får ju inte det här jävla pissvädret än på bättre humör oom man säger så. Tycker att snön kan försvinna och komma tillbaka till julafton sen kan den finnas där tills nyår och sen försvinna igen. Skulle ju vara helt perfekt må jag säga.
Fick ett brev från försäkringskassan idag eller igår om hur mycket pengar jag fått in på kontot och jag var ju tvungen och räka ut hur mycket pengar jag får per dag när jag inte jobbar. Förrut när jag fick pengar av ALFA Kassan fick jag 165:- om dan, och nu när jag är med i UGA (ungdomsgarantin) får jag 320:-
Vaddå att man märker skillnad?? Så jävla gött, trodde inte att det var så mycket, men det var ju ett glatt besked iallafall. Hade ju fått dör mig att jag bara fick 135:- om dan nu. Inte för att 320kr är så jävla mycket på en dag men det är fan så mycket bättre än 165kr! Ibland får man tame tusan glädjas åt dom små sakerna i vardagen.

På Fredag kommer Malin hit till Nkpg fyfan va kul. Har inte träffat henne sen i somras! Så det är fan i mig på tiden. Ska ta en krogrunda, mycket kul. Festat med henne var nog 2år sen!!
Hon fyller 22år idag med, så massa grattis till världens bästa Malin :D <3

Nu ska jag ta en varm och skön dusch innan jag lagar till nån mat.
Usch måste ringa fastighetsskötaren på fredag med, misstänker att jag har mögel i duschen :( Mindre kul, hoppas verkligen att det inte är så. Men min näsa tycker det luuktar mögel och jag har hittat en utbuktning i kaklet där det är lite mjukt med + en bubbla i plastgolvet. Fyfan om det är det, ha en fläktjävel i badrummet här med. Skulle ju visserligen vara min vanliga tur. Fast nu ska jag inte ta ut nått i förskott, slutar sällan lyckligt då.

P.S.
Nått är ju riktigt skumt alltså! Först försvinner min bakgrund och nu "headern" eller va fan det heter bara så där!
Och inte fan går det att bara lägga till det igen för det ser fortfarande likadant ut som innan svart och vitt. Galet..
(nån som vet vad det kan vara för fel?)
om inte ska jag försöka fixa det nån dag när jag har ork, tid och tålamod. HAHA Tålamod jag???

Dagens Låt;
Social Distortion - Another State Of Mind


Got Nothing In Common, Nothing To Share

Så har jag ännu en gång blivit dålig på att skriva här. Jag är ju dyngdålig på detta!
Jaja, jobbat jobbat har jag gjort iallafall och denna dagen var ju inte den allra gödigaste denna veckan kan jag informera om. Bytena tog sån jävla tid och inte kunde man ta raster som man brukar heller. Och det jävlar känns både i bena och fötterna. Dessutom har jag ståra jävla sår på mina hälar! Tog mina gympadojjor som jag har till jobbet i söndags när jag skulle handla, tyvärr var jag ju så jävla dum att jag inte tog på mig nåra strumpor i. Jävlar i havet, vad jag aldrig kommer göra om det misstaget igen. blåsorna har ju gått sönder för nån dag sen och fy helvete ont gör det!

Nu kokar mitt pastavatten så får räcka för idag.
Kan la bju på denna bilden från Rassle 09 med

Tjingeling!

Dagens Låt;
Evil Conduct - Nowhere To Go

RSS 2.0