Sjukling vecka!

Har inte orkat uppdatera nått förens nu, har verkligen inte mått bra sen i Lördagskväll.
Helgen var trevlig som fan och nu hoppas jag att det går fort tills det blir April. Dock blev jag typiskt nog sjuk på lördagen och fick feber, tror jag hade 37,8 eller nått. Ont i hela jävla kroppen vattenstrålarna gjorde till och med ont på kroppen när jag duschade.

Fredagen spenderades bara hemma med liiite öl var det tänkt, blev lite fler än bara ett par stycken + att både min minttu och jäger tog slut. Hoppsan? Tittade på massa youtubeklipp Edward Blom's <3 gästabud bland annat haha han låter ju så härligt mycket gay! Får ju inte glöma Punkilandia heller gör längesen jag såg det. Kul kväll som fan blev det :D

Vaknade dan efter och trodde jag bara var bakis med världens halsont, men där hade jag ju fel. Drog iallafall iväg till Micke på kvällen och drack lite öl. Den kvällen drack jag ovanligt lite 3 öl när vi var där, öppnade inte äns min kirflaska. Gör jag inte det så är jag fan inte frisk! (och det var jag ju inte heller) Men gjorde det bästa av situationen ändå tycker jag..
Söndagen var en väldigt tråkig dag och hela helgen kändes bara som den gått upp i rök.. Så hela kvällen spenderades halvt utslagen på soffan. Måndags, tisdags och idag med för den delen. Jag är förvånad över att jag har kunnat sova om nätterna. Har iallafall kurerat mig med första säsongen av Walking dead, och den var som många sagt svinbra! Kollade klart på den i Måndags. Så igår fick jag gå över till Shameless kollade klart på första säsongen då och kan säga att nu är jag fast. Blivit som ett beroende och har idag kollat på 8 avsnitt av säsong 2. DET GÅR INTE ATT SLUTA! Måste.....Se....Mer.....MEEEER....MEEEEEEEEEEEEER!!!
Tur att det finns 8 säsonger av den serien, så blir jag inte helt frisk snart så klarar jag mig ett tag till ;)


Du lächelst und du stimmst mir zu


Ikväll har helgen börjat, skönt. Även fast jag bara jobbat 2 dagar denna veckan. Vem fan längtar inte efter helgen? Fast imorn börjar den ju på riktigt, göööööttans!
Blir en lugn kväll imorn, och ölande på Lördag. Hur, var och när? Jamen det är ju sånt som märks.

Fick iallafall jobba idag, seg dag som fan. Mycket folk och ganska lite och göra. Men när vi hade skurat golvet i ena änden så blev det självklart stopp i den där jääävla brunnen. Tänkte att det fixar jag och började köra med sopkvastskafftet ner i röret, luktade fan, satan och djävul på en och samma gång. (tänk er lukten av gamalt unket vatten och kanske en dödhalvrutten råtta?) Självklart klantig som jag är skvätte det upp en massa vatten på mig, och saken blev ju inte bättre av att det inte hjälpte ett skit och en jobbar kompis drog på sig en "påse" på armen och körde ner. Och det avr fan inte konstigt att det var stopp med tanke på all jävla bråte som hon fick upp. Stenar, spikar, knivblad, en halv penna och en massa annat joks. Iallafall så löstes stoppet upp när vi stog och glodde. Hela tågresan hem fick jag sitta och lukta surt gamalt vatten. Mumsigt.....
Ja det var väl min dag det.

Helgen ska iallafall bli bra skit som fan!


Saknar mitt blonda hår ibland...

Dagens Låt;
Rabauken - Korruption


Vi Kankse Står Och Trampar Upp På Samma Punkt

Så jäkla seg i skallen idag, fick jobba igår men kunde ju självklart inte somna när jag gick och la mig. Måste vart en blandning av att jag sovit alldeles för länge varje dag när jag inte jobbat, och att jag tänker för mycket när jag inte är tillräckligt trött för att somna. I vilket fall, somna kunde jag inte göra. Sov kanske 3-4 timmar och sen off to work. Var ganska pigg ändå men efter lunch kom tröttheten som en käftsmäll!
Drog hem till Mimmie efter jobbet där Ida och Heidi också var, satt och snacka gojja i ett par timmar. Trevligt som fan iallafall.

Idag blir det till att städa som fan! Kanske får besök av Mamma imorn och på Fredag får jag besök igen :D wooho!
Senare idag blir det ett träningspass på friskis med Tina med, skönt och röra på fläsket...

Nä ska ta några bloss nu och sen sätta igång med städningen, annars blir det aldrig av.

 
(bild från sommar 09)

Föresten tycker jag det räcker med snö och kyla nu! Vill ha bar mark så man kan sitta ute i parkerna på helgerna!


Dagens Låt;
Contemptous - Nagel i Ditt Öga


Here We Go Again...

Gör ett nytt försök att skriva här.
Spännande att se hur det går den här gången, haha..

Äntligen är det Mars som jag har väntat!! Av 2 anledningar den ena är ju att det snart är vår :D och den andra är.....!

En liten uppdatering om livet i helhet, Inte jobbat på snart 4 veckor så jävla dösegt! Hoppas verkligen att det blir lite jobb snart, tråkigt att gå hemma och inga pengar tjänar man ju heller. Så om dagarna nu är det ju inte så fruktansvärt mycket som händer. Träffar lite polare då och då och dricker kaffe.
I helgen var jag i Skänninge och firade mamma som fyllde 52år, senare på lördagen så drog jag iväg till Linköping, L'orient och Discharge. Kul som fan att träffa alla gamla Motalafolk som jag inte träffat på hur länge som helst! Mindre kul var det att det tog ca 30-45min att beställa sig en jävla öl + att fatölen var slut vid 23 tiden. Va i helvete!!!! Dåligt som fan, men annars var det roligt.

Nu sitter jag och väntar på att Lotta ska komma hit, vet inte riktigt när hon kommer. Så funderar på om jag hinner ta mig en dusch innan. Vilket jag antagligen kommer att göra. Får se om Jossan orkar komma hit en sväng med. Hoppas det, har inte träffat henne på ett bra tag nu.

Hittade mitt gamla röda läppstift härom helgen:


RSS 2.0